Molecularium tudományos konferencia

A NOVO NORDISK a világ egyik leginnovatívabb gyógyszergyártója.
Óriási öröm számunkra, hogy ehhez méltóan újszerű megoldásokkal tehettük különlegessé a cég belgyógyászok, diabetológusok részvételével zajló kétnapos tudományos konferenciáját a siófoki Azúr Hotelben.

A
molekulák
varázslatos világa

A rendezvény keretében a Novo Nordisk négy saját fejlesztésű molekulájával kapcsolatos tapasztalatokat osztották meg egymással a konferencia résztvevői: ennek megfelelően kapta a rendezvény sokat sejtető MOLECULARIUM nevet.
A konferencia látványvilágát, dekorációit is a molekulák világának tiszta esztétikája, a tudomány és a természet harmóniája ihlette.

Digitális panoráma

A konferencia nyitóakkordjaként egy egészen egyedi, 12 méter széles digitális kijelzőre vetítettük azt a 3D moodfilmet, amelyet külön erre a célra készítettünk.

A film egy virtuális laboratóriumban megszülető molekulák világát, varázslatos táncát mutatta be látványos effektekkel és természeti analógiákkal.

Design elemek

A konferencia során a négy, 3D-ben megépített molekula digitális kijelzőkön és „élőben” is megjelent.
A hotel előcsarnokát és a konferenciatermeket teljes egészében átcsomagoltuk: a hófehér alapszín mellett arculati kékben és lilában tartott designelemek varázsoltak egészen új, különleges világot a rendezvény minden helyszínéből.

Interaktív élmények

A résztvevők számára a konferencia és a hotel minden helységében, a liftekben és a szobákban is célzott üzenetek árnyalták a molekulavilág különböző aspektusait.

A résztvevők fényképezkedhettek is az óriásmolekulákkal, az elkészült képeket pedig azonnal, bekeretezve vehették át.

Reggeli villámújság

A második nap reggelén egy egészen speciális meglepetés várta a konferencia minden részvevőjét: hotelszobájuk ajtaja előtt már korán reggel ott volt az előző napi előadásokról és történésekről beszámoló, friss kutatási eredményekről hírt adó kiadvány.

A konferenciaújság lapzártája este 10-kor volt.
Aznap éjjel szerkesztettük, tördeltük és nyomtattuk ki.

Eredmények

A MOLECULARIUM

a Novo Nordisk egyik legegyedibb, felejthetetlen rendezvénye lett. Ennek köszönhetjük, hogy azóta kiállítási standok építésében, ciklusindító rendezvények szervezésében és számos más területen is folytathattuk az együttműködést – de természetesen már most dolgozunk a következő évi nagyszabású tudományos konferencia tervein is.

Miért szeretjük?

Mert kreatív és egyedi megoldásokkal tudtunk előállni egy olyan speciális és komoly területen is, mint a konferenciacsomag összeállítása.
És mert a világ, amit teremtettünk – sőt, a szó szoros értelmében felépítettünk – , a hazai tudományos élet egyik legnívósabb évindító rendezvényévé tette a konferenciánkat.

9400km
és még mindig mi vezetünk

B2B Event

Imádjuk
ha minden
a helyére
kerül

Exhibition design

Tudományos
alapon építünk
új világokat

Medical
Conference concept

Kettesével teremtjük
az új
hősöket

ATL platform

Mozgásba
hozzuk a jövő
fényeit

AR Solution

TEKERÜNK AZ IDILLI HANGULATÉRT

Köröstej
image kampány

Segítünk
jó helyen
kikötni

Social media kampány

Hamarosan

SKY jótékonysági nap