E-ON
Customer service
solutions

Szakmai rendezvény megjelenés

2017 májusában Berlinben rendezték meg az E.ON Customer Solution Summit rendezvényt, amelyen minden E.ON tagország bemutathatta néhány kiemelkedően fontos és új projektjét. Minden ország azonos méretű standot kapott, hátfallal, kivetítővel és egyéb berendezésekkel.

A magyar projektek

Az E.ON Magyarország két különleges projekttel is megmérettette magát
a szakmai közönség előtt: az okos közvilágítás nem csak ideális fényviszonyokat biztosít, de számos intelligens közösségi funkcióval is kibővíthető; az integrált energetikai szolgáltatáscsomag pedig bevásárlóközpontok számára nyújt hálózatfüggetlen
és környezetbarát alternatívát. A mi feladatunk az volt, hogy a termékekhez méltó, jövőbemutató megoldást találjunk a részletek bemutatására.

Beszédes ábrák

Mivel mindkét szolgáltatás igen komplex és sokrétű, látványos infografikákat helyeztünk el a stand hátfalán. A letisztult motívumok és jelrendszerek könnyen átláthatóvá tették a termékek működését és egyedi jellemzőit. Mi azonban csak abban a kommunikációban hiszünk, ami megmozdít valamit – ezért olyan megoldással éltünk, amelynek segítségével bárki megmozdíthatta az állóképeket.

Mozgásba
lendülő
technológia

A mobiltelefon vagy tablet kameráján keresztül nézett infografika azonnal meghívta az eszközre azt az animációs filmet, amelyet külön erre az alkalomra készítettünk. A látogatók szeme előtt így varázsütésre elevenedtek meg az ábrák, és a jövő technológiái a szó szoros értelmében átélhetővé váltak.

Komplex energetikai szolgáltatás

Közvilágítás, mint szolgáltatás

Eredmények

A magyar bemutató volt a rendezvény egyik leglátogatottabb, legnagyobb tetszést arató helyszíne. Az Augmented Reality minden szempontból stílszerű prezentációs keretet adott az E.ON Magyarország innovatív szemléletének és különleges projektjeinek.

MIÉRT
SZERETJÜK?

Mert mindig nagyszerű élmény, amikor olyan egyedülálló termékelőnyöket kommunikálhatunk, amelyek minket is egyedi megoldásokra inspirálnak.

9400km
és még mindig mi vezetünk

B2B Event

Imádjuk
ha minden
a helyére
kerül

Exhibition design

Tudományos
alapon építünk
új világokat

Medical
Conference concept

Kettesével teremtjük
az új
hősöket

ATL platform

Mozgásba
hozzuk a jövő
fényeit

AR Solution

TEKERÜNK AZ IDILLI HANGULATÉRT

Köröstej
image kampány

Segítünk
jó helyen
kikötni

Social media kampány

Hamarosan

SKY jótékonysági nap