Molecularium tudományos konferencia

A NOVO NORDISK a világ egyik leginnovatívabb gyógyszergyártója.
Óriási öröm számunkra, hogy ehhez méltóan újszerű megoldásokkal tehettük különlegessé a cég belgyógyászok, diabetológusok részvételével zajló kétnapos tudományos konferenciáját a siófoki Azúr Hotelben.

A
molekulák
varázslatos világa

A rendezvény keretében a Novo Nordisk négy saját fejlesztésű molekulájával kapcsolatos tapasztalatokat osztották meg egymással a konferencia résztvevői: ennek megfelelően kapta a rendezvény sokat sejtető MOLECULARIUM nevet.
A konferencia látványvilágát, dekorációit is a molekulák világának tiszta esztétikája, a tudomány és a természet harmóniája ihlette.

Digitális panoráma

A konferencia nyitóakkordjaként egy egészen egyedi, 12 méter széles digitális kijelzőre vetítettük azt a 3D moodfilmet, amelyet külön erre a célra készítettünk.

A film egy virtuális laboratóriumban megszülető molekulák világát, varázslatos táncát mutatta be látványos effektekkel és természeti analógiákkal.

Design elemek

A konferencia során a négy, 3D-ben megépített molekula digitális kijelzőkön és „élőben” is megjelent.
A hotel előcsarnokát és a konferenciatermeket teljes egészében átcsomagoltuk: a hófehér alapszín mellett arculati kékben és lilában tartott designelemek varázsoltak egészen új, különleges világot a rendezvény minden helyszínéből.

Interaktív élmények

A résztvevők számára a konferencia és a hotel minden helységében, a liftekben és a szobákban is célzott üzenetek árnyalták a molekulavilág különböző aspektusait.

A résztvevők fényképezkedhettek is az óriásmolekulákkal, az elkészült képeket pedig azonnal, bekeretezve vehették át.

Reggeli villámújság

A második nap reggelén egy egészen speciális meglepetés várta a konferencia minden részvevőjét: hotelszobájuk ajtaja előtt már korán reggel ott volt az előző napi előadásokról és történésekről beszámoló, friss kutatási eredményekről hírt adó kiadvány.

A konferenciaújság lapzártája este 10-kor volt.
Aznap éjjel szerkesztettük, tördeltük és nyomtattuk ki.

Eredmények

A MOLECULARIUM

a Novo Nordisk egyik legegyedibb, felejthetetlen rendezvénye lett. Ennek köszönhetjük, hogy azóta kiállítási standok építésében, ciklusindító rendezvények szervezésében és számos más területen is folytathattuk az együttműködést – de természetesen már most dolgozunk a következő évi nagyszabású tudományos konferencia tervein is.

Miért szeretjük?

Mert kreatív és egyedi megoldásokkal tudtunk előállni egy olyan speciális és komoly területen is, mint a konferenciacsomag összeállítása.
És mert a világ, amit teremtettünk – sőt, a szó szoros értelmében felépítettünk – , a hazai tudományos élet egyik legnívósabb évindító rendezvényévé tette a konferenciánkat.

9400km
és még mindig mi vezetünk

B2B Event

Imádjuk
ha minden
a helyére
kerül

Exhibition design

Tudományos
alapon építünk
új világokat

Medical
Conference concept

Kettesével teremtjük
az új
hősöket

ATL platform

Hamarosan

AR Solution

Hamarosan

Köröstej
image kampány

Hamarosan

Szobi
csomagolástervezés

Hamarosan

SKY jótékonysági nap